Turunçgiller, frenk üzümü, yüksek asitli, baharat (kokusu alınır) ve yüksek gövdeli orta içimli kahvedir....Küçült
Colombian Supremo
Yoğun kıvamlı, zengin meyve aromasına sahip sert içimli kahvedir.
Ethiopia Yirgacheffe
Böğürtlen, kayısı, çikolata, yoğun çilekimsi, turunçgiller ve yeşil çayımsı hafif içimli kahvedir....Küçült
Costa Rica
Yoğun kıvamlı, zengin meyve aromasına sahip sert içimli kahvedir.
Filtre Kahve
Red bourbonun verdiği doğal tatlılık ve turunçgillere çalan meyvemsi bir tat.
Sütlü Filtre Kahve
Filtre kahve tadını süt ile zenginleştirmek isteyenler için özel bir kahvedir.
Aromalı Filtre Kahve
Vanilya, fındık, çikolata ve karamel aromalı filtre kahveler.
Guetamala
Toprak ve meyvemsi tatlar, baharatlı, tütsümsü, yoğun ve sert içimli kahvedir.
Brasil
Düşük asitli, kremimsi bir gövde, sütlü çikolata ve kiraz kokulu hafif içimli kahvedir....Küçült
Hario V60
Pour Over ya da Drip method olarak bilinir. Bu methodu hazırlamak için kullanılan en popüler ekipman Japon markası Hario'nun "Hario V60" modelidir. Pour Over (dökme) ya da Drip (damlama) olarak adlandırılan bu yöntemi 'Filtreme kahve makinalarından' ayıran en önemli özellik demleme yapan kişinin, su ısısını, su ile kahvenin eşit şekilde karışmasını daha kontrollü sağlaması ve kahvenin sahip olduğu özellikleri daha belirgin bir şekilde ortaya çıkarmasıdır. Berrak, doygun ve lezzetli bir kahve için kesinlikle denenmesi gereken yöntemdir....Küçült
Aeropress
İlk tasarım modeli 2005 yılında Amerikalı tasarımcı Alen ADLER tarafından yapılmıştır. Bu teknik ile aromayı ön plana çıkarması, diğer 'Filtre demleme' yöntemlerine göre daha yoğun gövdeli olması, kolay taşınabilirliği ve kullanımı ile dikkat çekmektedir....Küçült
Chemex
İlk olarak 1941 yılında Peter Shclumbohm tarafından bulunan bu yöntem 1958 yılında Illinois Teknoloji Enstitüsü tarafından modern zamanların en iyi dizayn ödülü alarak New York Modern Sanatlar müzesinde sergilenmeye hak kazanmıştır. Bu demleme yönteminde kahvenin uygun sıcaklıktaki suyla direkt buluşması, eşit şekilde ısıtılarak demlenmesi (çiçeklenme evresi) ve son olarak servis sayısına göre su eklenerek demlemeye bırakılmasıyla kahvenin en berrak, saf ve aroması kuvvetli halini almasıdır....Küçült
Cold Brew
Özellikle Japonya, Güney Kore ve A.B.D de çok popüler olarak kullanılır. Bu demleme yöntemi geleneksel methodların aksine soğuk su ile uzun sürede demlenmesinden dolayı hafif gövdeli, kompleks ama yumuşak, asidetisi düşük ve bir odenli aromatik bir kahve sunmaktır. Bir litre su ile yaklaşık 4 saatte kahve demlenmesini tamamlar....Küçült
Syphon
Syphon ya da Vacuum Pot olarak adlandırılan, 1841 yılında Fransız Madam Vaslex tarafından geliştirilip patenti alınan bu ilginç kahve demleme ekipmanı başta Japonya ve A.B.D olmak üzere son yıllarda eski popülerliğine yeniden ulaştı. Bu demleme tekniğinde berrak, içimi hoş, güçlü aromalı bir kahve elde edilmektedir....Küçült
Çay
Fincan Çay
Süt
Ballı Süt
Muzlu Ballı Süt
Sübye
Yeşil Çay
Yaseminli Yeşil Çay
Ihlamur
Nane Limon Çayı
Kahvecizade Özel Karışım
Elma Tarçın Çayı
Havai Kokteyl
Ada Çayı
Papatya Çayı
Kuşburnu Çayı
Salep
Damla sakızlı salep
Ballı bademli salep
Çikolatalı salep
Antep fıstıklı salep
Sütlü Çay (English Tea)
Sıcak Çikolata
Aromalı Sıcak Çikolata
Vanilya, Çilek, Muz, Fındık
Chai Tea Latte
Sıcak Beyaz Çikolata
Aromalı Sıcak Beyaz Çikolata
Karamel, Çilek, Muz, Fındık
Smothie's
Çilek, Kavun, Muz, Mango
Milkshake
Muz, Çilek, Vanilya, Çikolata, Mango, Karamel
Frozen
Muz, Çilek, Kavun, Karpuz, Mango, Orman Meyveli, Karadut, Nane Limon
Frappe's
Çikolatalı Frappe, Karamelli Frappe
Soğuk Çaylar
Kuşburnu, Orman Meyveli, Freshlime, Mango
Menekşe
Portakal
Pergamut
Meyan kökü
Demirhindi
Limon
Gülhatmi
Nar
Yasemin
Elma
Safran
Kızılcık
Reyhan
Ahududu
Menekşe
Üzüm
Mandalina
Nane
Çilek
Badem
Gül
Böğürtlen
Taze Sıkılmış Portakal Suyu
Taze Sıkılmış Elma Suyu
Taze Sıkılmış Nar Suyu
C Vitamini (Taze Karışım)
Ev Yapımı Limonata
Ev Yapımı Naneli Limonata
Ev Yapımı Çilekli Limonata
Ev Yapımı Elmalı Limonata
Detox Green
Yeşil elma, salatalık, nane ve zencefil karışımı
Soğuk Ballı Süt
Sipahi
Yoğun çikolata, yoğurt ve çilek karışımı
Hünkar
Beyaz çikolata, cocostar ve hindistan cevizi karışımı
Kaside
Muz, çilek, portakal ve ananas karışımı
Cengaver
Karadut, muz, yoğurt, bal ve turunçgiller karışımı
Minber
Çikolata, vanilya ve oreo karışımı
İcazet
Çilek, beyaz çikolata ve hindistan cevizi karışımı